Guidede ture

Guidede rundvisninger kan aftales ved at sende en email en uges tid i forvejen til dieselhouse@mandieselturbo.com, eller på tlf. 32 54 02 27. Vi mødes i receptionen.

Turen er gratis og varer ca. 1 time. Her får publikum en indføring i huset og dieselteknologiens verden, så de derefter kan fordybe sig alt efter interesse.

Privat guidet tur for grupper 

Hvis i er en gruppe på mindst 10 personer, kan I med 14 dages varsel bestille en særrundvisning kun for jer. Det kan være en generel rundvisning i huset eller en tematisk rundvisning med fokus på f.eks. B&Ws historie, arbejderforhold eller motorteknologi.

Kontakt os på dieselhouse@mandieselturbo.com for at høre nærmere.

Videncenter

DieselHouse er ikke kun et oplevelsescenter, men også et videnscenter, hvor besøgende kan lære om diesel-teknologien, dens historie og nuværende betydning for samfundet, samt dens fremtidsperspektiver.

Alt efter forkundskaber kan i enten blive klogere på dieselmotorens basale funktion eller læse de seneste tekniske afhandlinger fra MAN Diesel & Turbo’s udviklingsafdeling.

DieselHouse kan lejes til egen undervisning.
Huset har moderne faciliteter som mødelokale og et auditorium til 30 personer. Hvis I er interesseret i at benytte de unikke lokaler til et arrangement, så kontakt os på dieselhouse@mandieselturbo.com.